Bloggen om att dyka ner i en undervattensvärld

Dykning i Sverige


skrivet den 27 feb av Admin, klockan:11:20
Jag känner en del personer som dyker i Sverige och som verkligen tycker om det. Framför allt är det västkusten som gäller för mina kompisar men visst finns det de som dyker på östkusten också. Jag måste pinsamt nog erkänna att jag aldrig någonsin har dykt i Sverige. Jag har varit i så många andra länder och dykt och sett så mycket men aldrig har jag gjort ett enda dyk i Sverige. Är inte det märkligt? Jag vet faktiskt inte hur det kommer sig men det är bara så att detta inte är något som tilltalar mig vilket är fel av mig att säga då jag inte ens har testat. Jag kanske ska ge det en chans men utan att veta något så är det verkligen inget som lockar. Men jag måste försöka det har jag lovat mig själv. Mina kompisar och sökert en hel andra också tycker om det så det måste ju finnas något.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt