Bloggen om att dyka ner i en undervattensvärld

Hittills och från nu


skrivet den 20 feb av Admin, klockan:11:15
Jag tittade igenom allt som jag hittills har skrivit i min blogg och såg att jag har täckt in väldigt mycket då det gäller den praktiska delen av dykningen. Jag har förklarat hur man gör och vad man gör och så vidare. Visst r det också så att jag även har tagit med en del andra saker också men jag tänkte hur som helst överge den tekniska delen nu. Nu vill jag starta med något nytt och det är att rekommendera en del dykplatser som ska vara riktigt bra. På en del av dessa har jag själv varit men på en del andra inte. I de falla där jag inte har varit själv har jag naturligtvis läst en del om och då utgår jag från det som finns skrivet om det. Ni kommer att bli förvånade över att jag nämner vissa platser kanske eftersom det kanske inte är de allra vanligaste men en del andra kommer ni säkert att känna igen.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt