Bloggen om att dyka ner i en undervattensvärld

Vandringsresa i alperna


skrivet den 07 jul av Admin, klockan:12:50

Något som jag alltid har velat göra är att åka på en vandringsresa och vilket bättre ställe finns det då än just alperna? Älskar verkligen att resa och när jag då blev tillfrågad av mina närmaste vän att hänga med på en vandringsresa tillsammans med flera andra i alperna så var svaret självklart för mig. Trots att jag är väldigt berest så har jag aldrig varit på en sådan resa tidigare, det närmaste jag kommer är när jag var på konfirmationsläger i min ungdom. Det var verkligen kul och något jag är tacksam att mina föräldrar betalade och skickade mig på. 

Resan är redan bokad och allt är klart. Vi är en ganska stor grupp med flera människor som jag inte känner sedan tidigare och vi kommer även ha en guide med oss. Totalt blev det ganska dyrt, men det tycker jag det verkar vara värt och jag tvivlar starkt på att jag kommer ångra mig! 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt